Ons Team


Ralf Visschers

Vermogensbeheerder/Accountmanager

Mijn interesse voor beleggen begon in de zomer van 1998. Met mijn eerste spaargeld kocht ik beleggingsfondsen en volgde ik de financiële markten op de voet. 10 jaar later, met ondertussen een hbo-diploma op zak, kreeg ik bij de Rabobank in 2008 de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken. Na 9 jaar voor een grootbank te hebben gewerkt, heb ik in 2017 Findex Vermogensbeheer opgericht. In de afgelopen 13 jaar heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggingsdienstverlening verder ontwikkeld waarbij zowel mijn klanten als mijn directe collega’s mij roemden om mijn enthousiasme, mijn passie voor het vak en mijn oprechte aandacht voor de klant. Bij Findex gaan we samen met u op zoek naar de optimale invulling van uw financiële wensen om uw toekomstige vermogensdoelen te realiseren. Naast mijn werk heb ik een brede interesse in sport en maak ik graag (wereld) reizen met mijn vrouw en dochter.

Lambert Vervoort

Vermogensbeheerder/Accountmanager

In 1995 ben ik begonnen als handelaar op de agrarische termijnmarkt. In 1997 wilde de agrariërs ook gaan beleggen in aandelen. Dat hield in dat iemand zich binnen het bedrijf zich moest gaan specialiseren in deze tak van sport. Het sprak me meteen aan. Het was een hele andere dienstverlening, maar wel een waar ik me prettig bij voelde. Sindsdien heb ik als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders gewerkt. Vanaf 2004 ben ik me gaan richten op het vermogensbeheer. In 2010 heb ik samen met Germ Post, Post Vermogensbeheer (De Vermogensbeheerders) opgericht. De belangrijkste reden hiervoor was dat het belang van de klant niet altijd voorop werd gesteld. Hier wilden wij verandering in brengen. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van onze voetbalclub (SDDL), en tot op heden zelf ook nog actief. Daarnaast probeer ik met regelmaat te sporten.

Lennert van Dinther

Vermogensbeheerder/Accountmanager

Ik heb mijn studie Financial Services Management aan de Fontys Hogeschool afgerond in 2006 en ben vervolgens begonnen bij de Rabobank als DSI belegginsspecialist. De afgelopen 15 jaar heb ik vele private banking klanten mogen bedienen en mogen helpen met hun beleggingsportefeuille en vermogensvraagstukken.
Ik ben een echte belegger met oog voor kansen en bedreigingen in de markt maar bovenal het bewaren van rust en een heldere visie. Binnen Findex ben ik mede verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en de invulling van onze portefeuilles. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om snel te schakelen in de snel veranderende financiële wereld. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik een fanatiek sporter en ga ik graag uit eten..

Marcel Berkers

Financieel planner/Accountmanager

De interesse in de financiële dienstverlening is al ontstaan tijdens mijn studie. Na mijn studie ben ik zowel bij ABN AMRO Bank als Rabobank werkzaam geweest. Bij beide banken was ik als Private Banker verantwoordelijk voor vermogende particulieren en ondernemers. Bij de Rabobank ben ik me verder gaan verdiepen in het vak van financieel planner. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd en mijn certificering behaald. Met enthousiasme en oprechte aandacht voor u als klant geef ik u graag inzicht in uw totale financiële positie om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar een optimale invulling van uw financiële wensen. In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik actief als vrijwilliger en ga ik graag met mijn vriendin en twee kinderen op vakantie.

Germ Post

Financieel adviseur/Lijfrente specialist

Ik ben reeds 45 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Van 1973 tot 1993 heb ik gewerkt bij een tweetal grootbanken. De laatste jaren was dit als vestigingsdirecteur. Bij een grote levensverzekeraar heb ik als Regiomanager gewerkt. In 1993 ben ik begonnen als zelfstandig financieel planner met een eigen kantoor. In 2010 heb ik, samen met Lambert Vervoort, vanuit dit kantoor Post Vermogensbeheer (de Vermogensbeheerders) opgericht. Het oude kantoor is verkocht in 2013. Toen ben ik met Post Vermogensbeheer verder gegaan. Ik heb iets met wielen zegt mijn kapper altijd. Mijn hobby’s zijn wielrennen en motorrijden. Naast het rijden, reizen en uitzetten van motorritten restaureer ik ook graag motorfietsen.

Koen Haghedooren

Vermogensbeheerder Findex België

Eind jaren ‘90 ben ik gestart met beleggen en inmiddels ben ik ruim 16 jaar professioneel actief in de financiële wereld. Na mijn studies handelswetenschappen ben ik gestart bij BNP Paribas Securities Services als corporate actions account manager. Nadien ben ik me gaan richten op private banking als vermogensbeheerder bij BNP Paribas Fortis, Van Lanschot en Degroof Petercam. Mijn specialisatie ligt in het op maat samenstellen van beleggingsportefeuilles. Na een korte periode in Luxemburg ben ik sinds eind 2020 als partner aan de slag bij Findex Vermogensbeheer. Vanuit het kantoor in Diegem, vlakbij Brussel, zal ik de Belgische afdeling van Findex ontwikkelen. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en ben ik regelmatig op de golfbaan te vinden. Als gediplomeerd sommelier geniet ik graag van een goed glas wijn in aangenaam gezelschap.

Lodewijk van Meel

Risk & Compliance

Al voor mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg had de effectenwereld mijn interesse. In 1997 startte ik als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft me doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank en later naar een vermogensbeheerder te maken. Aldaar gaf ik beleggingsadvies en beheerde ik de toevertrouwde vermogens van particulieren, kerken, stichtingen, (semi-) overheden en institutionele partijen. In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin te vinden, bereid ik graag mooie gerechten in de keuken en ben ik regelmatig actief bezig als vrijwilliger voor diverse goede doelen/activiteiten