Onze Partners


BinckBank

Findex Vermogensbeheer biedt een totaalpakket aan dienstverlening. Door de samenwerking met onze partner BinckBank Professional Services bieden wij klanten flexibiliteit en zekerheid. Hierdoor voorzien wij u snel en overzichtelijk van alle juiste informatie voor jaaroverzichten, positieoverzichten en nota’s van effectentransacties. Betrouwbare en solide partners die het vermogen van onze cliënten administreren en ondersteunen op het vlak van effectenadministratie, -processen en -kennis.

Dutch Security Institute

De bestuurders van Findex zijn beiden DSI gecertificeerd. DSI streeft naar een financiële sector waarin consumenten, ondernemers en financiële instellingen vertrouwd zaken kunnen doen. Een sector die vrij is van incidenten door professionals die regels overtreden. Dat versterkt het vertrouwen. We toetsen certificaathouders regelmatig op integriteit, kennis en vakbekwaamheid.


Kifid

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is het klachteninstituut waar consumenten terecht kunnen voor klachten over financiële instellingen. Het biedt de consument één loket voor financiële conflicten met financiële instellingen. Problemen met zaken als beleggingen, kredieten en overige bankproducten kunnen worden aangekaart.


CFP

Certificering is de norm voor uitmuntendheid in financiële planning. CFP professionals voldoen aan strenge opleidings-, opleidings- en ethische normen en zetten zich in om de belangen van hun klanten vandaag te dienen om hen voor te bereiden op een veiligere toekomst.

De Toezichthouders


Autoriteit Financiële Markten

Findex Vermogensbeheer beschikt als handelsnaam van De Vermogensbeheerders B.V. over een vergunning van de AFM voor Beleggingsonderneming op grond van artikel 2:96 Wft voor het in Nederland verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 1:1 Wet op het Financieel Toezicht (Wft). 

De Nederlandsche Bank

Het toezicht vanuit De Nederlandsche bank is gericht op het waarborgen van een stabiel financieel stelsel door de naleving te bevorderen van de regels met betrekking tot de soliditeit van de afzonderlijke financiële ondernemingen.