Over Findex

Findex Vermogensbeheer is in 2017 opgericht door Ralf Visschers en Erik Rommen en is gevestigd in het centrum van Schaijk. Na geruime tijd te hebben gewerkt als beleggingsspecialisten voor een grootbank en haar beweging naar versmalling van de dienstverlening te hebben meegemaakt, vinden wij het tijd om het anders te doen. Op deze pagina vindt u meer over ons, ons bedrijf en onze opvattingen.

Onafhankelijk

Findex is een onafhankelijk vermogensbeheerkantoor. De bewaring en administratie van uw beleggingen worden op uw eigen naam verzorgd door een van onze depotbanken. Dankzij deze scheiding van beheer en bewaring geniet u als cliënt van maximale zekerheid en kunnen wij ons volledig toeleggen op het beheer en monitoren van beleggingsportefeuilles.

Onafhankelijk100%

Kwalitatief

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van Findex te blijven waarborgen staan we met onze AFM vergunning als beleggingsonderneming onder constant toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Dit zijn controles op integriteit, deskundigheid, transparantie, financiële zekerheid en zorgplicht. Daarnaast vinden er ook periodieke controles op onze dossiers plaats. Deze zullen uitgevoerd worden door een onafhankelijk compliance kantoor met als doel onze dienstverlening doorlopend te optimaliseren en te blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.

Extra zekerheid heeft u door onze actieve registratie bij het Dutch Securities Institute (DSI). Deze instantie werkt, op initiatief van de brancheorganisaties en Euronext Amsterdam, aan het verbeteren van de integriteit en deskundigheid van de aangesloten bedrijven en hun adviseurs in de effectenhandel. Findex is uiteraard ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), dit is een geschilleninstantie waarin alle geschillenregelingen zijn samengevoegd.

Kwaliteit100%

Filosofie & kernwaarden

Omdat u een belangrijke opdracht bij ons neerlegt en ons vertrouwen geeft om hier een goed beheer over te voeren, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Bij Findex bent u niet één van de 200 relaties van een vermogensbeheerder. Wij hebben aandacht voor u en uw vermogen en daarom bestaan onze portefeuilles uit een beperkt aantal relaties per beheerder.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat u zelf actief betrokken blijft bij uw vermogen en kiezen daarom voor een dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht. Wij zullen ons actief richting u opstellen, maar waarderen het ook als u zich actief richting ons opstelt.

Transparantie is een belangrijk onderdeel van vermogensbeheer. Transparantie over kosten, transparantie over verwachtingen en transparantie wanneer zaken niet hebben gebracht wat ze zouden moeten brengen.

Aandacht

Aandacht is een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf. Alles wat aandacht krijgt, groeit; dat ervaren wij als bedrijf en dit zien we dan ook terug bij de ontwikkeling van de beleggingsportefeuilles. We werken samen met oprechte belangstelling voor u als klant. We zien elkaar en luisteren naar elkaar, dat gaat verder dan kijken en horen. Vanuit betrokkenheid willen we komen tot een goede relatie tussen u en ons.

Passie
Vertrouwen

Wie zijn wij

Wij stellen ons graag even aan u voor

Erik Rommen
Erik RommenFounding partner
De liefde voor beleggen heeft altijd in mijn bloed gezeten, mijn eerste aandelen kocht ik al op de middelbare school. De gesprekken, levensverhalen en doelen van klanten boeien me en geven me enorm veel energie. De combinatie van deze twee elementen maken het werk zo leuk. Nadat ik jaren als beleggingsadviseur voor de Rabobank had gewerkt deed zich de mogelijkheid voor om samen Findex Vermogensbeheer op te richten. De kracht van Findex is dat we het klantbelang echt centraal stellen. Dit doen we door meermaals per jaar persoonlijk contact te hebben en (vanzelfsprekend) rekening te houden met uw specifieke wensen. Samen komen we zo tot een optimale portefeuille passend bij uw situatie en de markt. Samen met mijn vrouw Magalie en onze dochters Lieve en Mijntje ben ik woonachtig in Oisterwijk. Naast beleggen en mijn gezin besteed ik mijn vrije tijd het liefste aan reizen, wandelen en genieten van het bourgondische leven.
Ralf Visschers
Ralf VisschersFounding partner
Mijn interesse voor beleggen begon in de zomer van 1998. Met mijn eerste spaargeld kocht ik beleggingsfondsen en volgde ik de financiële markten op de voet. 10 jaar later, met ondertussen een hbo-diploma op zak, kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken. De afgelopen 9 jaar heb ik dan ook met veel passie gewerkt als DSI Beleggingsspecialist voor Rabobank. Tijdens deze periode heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggingsdienstverlening verder ontwikkeld waarbij zowel mijn klanten als mijn directe collega’s mij roemden om mijn enthousiasme, mijn passie voor het vak en mijn oprechte aandacht voor de klant. Bij Findex gaan we samen met u op zoek naar de optimale invulling van uw financiële wensen om uw toekomstige vermogensdoelen te realiseren. Naast mijn werk heb ik een brede interesse in sport en maak ik graag (wereld) reizen met mijn vrouw en dochter.

De bank achter uw vermogen

Findex opereert als onafhankelijk vermogensbeheerkantoor en bewaart dan ook niet uw beleggingsportefeuille. Uw beleggingen staan ten alle tijde op uw naam. Voor de bewaring van uw beleggingsportefeuille hebben we een samenwerking met de volgende depotbanken: BinckBank en De Giro. De administratieve afhandeling van de effectentransacties en de bewaarneming van de effecten worden door hen verzorgd. Via uw eigen Findex klantportaal is het mogelijk uw portefeuille bij betreffende banken op elk door u gewenst moment te bekijken.

BINCKBANK
DE GIRO

Kapelanieplein 15374 BX, Schaijk
U bent ook welkom aan de Dorpsstraat 27 te Vught

  • Email: info@findexvb.nl
  • Telefoon: 0486 - 700215

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.30 uur

zaterdag en zondag
gesloten