Contact

Contact

Op zoek naar een betrouwbare partner die u adviseert over uw vermogensdoelen? Heeft u vragen over één van onze diensten? Via onderstaand contactformulier kunt u contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen.

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze adviseur neemt contact met u op via dit nummer
KENNISBANK

Veelgestelde vragen

Findex Vermogensbeheer is een onafhankelijk en zelfstandig vermogensbeheerkantoor. We voeren een pro-actief beleggingsbeleid en hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in vermogensbeheer. Door onze actieve benadering en uitstekende service zult u zich al snel realiseren dat uw vermogen bij ons in de juiste handen is.

Onze manier van dienstverlening en beleggen is intensief, uniek en verhoogt het rendementspotentieel en verkleint het risico. Jaarlijks voeren wij meerdere transacties op uw rekening uit om invulling te geven aan de actieve beleggingsstrategie.

De beheerfee is 1% en de performance fee 10% (high watermark), deze zijn exclusief BTW. Transactiekosten en overige kosten

Op uw effectenrekening worden handelingen uitgevoerd. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht door de depotbank. U moet hierbij denken aan de kosten voor de transacties, servicefee. Daarnaast kan er, afhankelijk van uw risicoprofiel en gekozen beleggingsstrategie, belegd worden in effecten die kosten met zich meebrengen. Dit noemt met de kosten van de indirecte beleggingen.

De hoogte van deze kosten, handelingen en kosten van de indirecte beleggingen, zijn afhankelijk van het te beleggen vermogen en risicoprofiel. Indicatief zijn deze kosten 0,80% op basis van een te beleggen vermogen van €100.000 en Neutraal risicoprofiel.

Uw beleggingsportefeuille wordt afhankelijk van het gekozen risicoprofiel opgebouwd met individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers. (ETF’s)

Hebt u een vraag die op deze pagina niet beantwoord wordt? Neem dan contact op met Findex m.b.v. onze contactgegevens of het stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk alle vragen
Ralf

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze specialisten

0486 – 700215 / 073 – 2600000