Vermogensbeheer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer begint met een uitgebreide intake waar we stil staan bij uw persoonlijke gegevens, inkomens- en vermogenspositie en gewenst risico. Uw wensen, doelen en verwachtingen staan centraal. Op basis van deze informatie komen we tot een geadviseerd risicoprofiel en werken wij een voorstel voor u uit. Samen bespreken we dit voorstel grondig en pas na akkoord gaat u een relatie met Findex aan.

Vragen?
Bel onze specialisten

0486 – 700215 / 073 – 2600000
Vrijblijvend afspraak maken
  • Actief vermogensbeheer
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
“Na jarenlang bij een grootbank te hebben belegd, ben ik zeer blij met mijn stap naar Findex Vermogensbeheer. De persoonlijke aandacht, vaste contactpersoon, aanwezige kennis en bereikbaarheid van Findex Vermogensbeheer zijn een verademing. “

Actief Vermogensbeheer

Een effectieve en succesvolle beleggingsstrategie vraagt om een persoonlijke aanpak. Samen staan we stil bij uw persoonlijke situatie, doelen en wensen. Op basis daarvan komen we samen tot een optimale beleggingsportefeuille.

Wij hanteren hierbij actief risicomanagement en spelen we in op de kansen die zich voordoen. Mochten we de beurs even niet vertrouwen, dan gaan we met een deel van uw vermogen tijdelijk aan de zijlijn staan.

Wij beleggen voor u als klant zoals we zelf ook beleggen en maken hierbij gebruik van verschillende instrumenten zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers.

Persoonlijke aandacht

Dagelijks monitoren wij uw beleggingsportefeuille en sturen actief bij indien nodig. Bij vermogensbeheer laat u deze beslissingen over aan onze specialisten. Het voordeel van vermogensbeheer is dat onze specialisten heel snel kunnen schakelen als de portefeuille daar om vraagt. Uw portefeuille is dagelijks in te zien en volledig transparant.

Deze vorm van dienstverlening biedt u rust en gemak.

U ontvangt ieder kwartaal, indien gewenst, relevante marktontwikkelingen en de resultaten van uw beleggingsportefeuille. Dit wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoefte.

Persoonlijk contact vinden wij prettig en belangrijk. De frequentie hiervan stemmen we samen met u af. Heeft u in de tussentijd vragen dan kunt u ten allen tijden schakelen met uw vaste beleggingsspecialist.

ONS TEAM

Ontmoet onze
financiele specialisten

Ontmoet ons team
KENNISBANK

Veelgestelde vragen

Findex Vermogensbeheer is een onafhankelijk en zelfstandig vermogensbeheerkantoor. We voeren een pro-actief beleggingsbeleid en hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in vermogensbeheer. Door onze actieve benadering en uitstekende service zult u zich al snel realiseren dat uw vermogen bij ons in de juiste handen is.

Uw beleggingsportefeuille wordt afhankelijk van het gekozen risicoprofiel opgebouwd met individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers. (ETF’s)

Bij ons kunt u terecht vanaf een bedrag van € 100.000,-

Naast het persoonlijke contact ontvangt u van ons iedere maand een gedetailleerde rapportage over de ontwikkeling van uw vermogen waarin u duidelijk kunt zien wat het behaalde resultaat is.

Bekijk alle vragen
Ralf

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met onze specialisten

0486 – 700215 / 073 – 2600000