Vermogensbeheer


Vermogensbeheer begint met een uitgebreide intake waar we stil staan bij uw persoonlijke gegevens, inkomens- en vermogenspositie en gewenst risico. Uw wensen, doelen en verwachtingen staan centraal. Op basis van deze informatie komen we tot een geadviseerd risicoprofiel en werken wij een voorstel voor u uit. Samen bespreken we dit voorstel grondig en pas na akkoord gaat u een relatie met Findex aan.

Vanaf het moment dat u een relatie van Findex bent vindt er constante monitoring van uw beleggingen plaats. Wanneer er naar ons idee binnen de portefeuille iets dient te veranderen dan voeren wij dit meteen voor u uit. 

U ontvangt ieder kwartaal een overzicht van uw vermogen en behaalde resultaten. Deze resultaten spiegelen we aan de benchmark. U kunt dit alles ook dagelijks zelf volgen via uw eigen omgeving binnen ons klantportaal.

Meermaals per jaar zal er met u contact worden opgenomen inzake uw beleggingsportefeuille, de wereld is immers continue in beweging en zo ook uw beleggingen. De contactmomenten bestaan uit face-to face, telefonische en e-mail contactmomenten. De frequentie hiervan stemmen we samen met u af. Natuurlijk staat het u altijd vrij om ten alle tijden contact met ons op te nemen.

Ralf Visschers
Vermogensbeheerder
ralf@findexvb.nl

Lambert Vervoort
Vermogensbeheerder
lambert@findexvb.nl

Lennert van Dinther
Vermogensbeheerder
lennert@findexvb.nl

Koen Haghedooren
Vermogensbeheerder Findex België
koen@findexvb.nl