Vermogensbeheer

Uw vermogen verdient constant aandacht. Findex neemt hierin een adviserende, controlerende en ondersteunende rol. 

Op deze pagina vindt u meer over onze dienstverlening.

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer begint met een uitgebreide intake waar we stil staan bij uw persoonlijke gegevens, inkomens- en vermogenspositie en gewenst risico. Uw wensen, doelen en verwachtingen staan centraal. Op basis van deze informatie komen we tot een geadviseerd risicoprofiel en werken wij een voorstel voor u uit. Samen bespreken we dit voorstel grondig en pas na akkoord gaat u een relatie met Findex aan.

Vanaf het moment dat u een relatie van Findex bent vindt er constante monitoring van uw beleggingen plaats. Wanneer er naar ons idee binnen de portefeuille iets dient te veranderen dan voeren wij dit meteen voor u uit. 

U ontvangt ieder kwartaal een overzicht van uw vermogen en behaalde resultaten. Deze resultaten spiegelen we aan de benchmark. U kunt dit alles ook dagelijks zelf volgen via uw eigen omgeving binnen ons klantportaal.

Meermaals per jaar zal er met u contact worden opgenomen inzake uw beleggingsportefeuille, de wereld is immers continue in beweging en zo ook uw beleggingen. De contactmomenten bestaan uit face-to face, telefonische en e-mail contactmomenten. De frequentie hiervan stemmen we samen met u af. Natuurlijk staat het u altijd vrij om ten alle tijden contact met ons op te nemen.

second opinion

Bij Findex kunt u terecht voor een second opinion van uw beleggingsportefeuille. Met een second opinion bieden wij u de mogelijkheid om uw portefeuille door ons te laten beoordelen. Bij een second opinion kijken wij naar het risico, de kwaliteit, het rendement en de spreiding van uw beleggingen. Op basis van deze punten, de huidige beurssituatie en onze visie krijgt u een complete second opinion. Een second opinion is altijd gratis.

Meer dan beheer alleen

Onze kernactiviteit is het opstellen, beheren en monitoren van uw beleggingsportefeuille, maar door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van financieel professionals opgebouwd en is het ook mogelijk om u met andere financiële vraagstukken te helpen. 

Kapelanieplein 15374 BX, Schaijk
U bent ook welkom aan de Dorpsstraat 27 te Vught

  • Email: info@findexvb.nl
  • Telefoon: 0486 - 700215

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.30 uur

zaterdag en zondag
gesloten